OLEMME UUDELLA TAVALLLA PYSTYNEET MOTIVOIMAAN JA AUTTAMAAN JO TUHANSIA TYÖNTEKIJÖITÄ SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA KUTEN,
 • LIIKUNNAN ALOITTAMINEN
 • JÄNNITYSTILOJEN POISTO
 • RYHDIKKÄÄMPI KEHO
 • KIVUTON SELKÄ
 • VOIMANTUOTON KASVATTAMINEN
OLEMMEKIN LIIKKUVUUSMITTAUKSIEN EDELLÄKÄVIJÄ 17 000 DIGITAALISEN KEHON TE3 LIIKKUVUUSANALYYSIN AVULLA!

“Matalan kynnyksen TE3 Liikkuvuusanalyysi luo ymmärryksen, antaa selkeän ratkaisun ja lisää motivaatiota pieniin omatoimisiin muutoksiin.”

Tiimipäivä, työhyvinvointi, tykypäivä tai vaikka koulutus. Ota yhteyttä niin kerromme kuinka olemme auttaneet jo tuhansia ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa hyvinvoinnissa.

Miten?

20 minuuttia kestävä TE3 Liikkuvuusanalyysi on uudenlainen ja innostava, matalan kynnyksen tapa tutkia kehon tila sen tärkeimpien liikkuvuuksien osalta.

Analyysin tuloksena selkeä ja konkreettinen raportti nostaa ymmärrystä ja motivaatiota lähtötasosta tai iästä riippumatta.

Raportin tuloksiin pohjautuvat yksilölliset mikroharjoitteet voidaan suorittaa omatoimisesti vaikka kahvitauolla tai iltauutisten ohessa.

Tuloksia alkaa näkymään ja enennen kaikkea tuntumaan jo 2 viikossa. Olemme mm. pystyneet puolittamaan jännitystilat kehosta 8 viikossa!

Miksi?

Oikein toimivat liikeradat ovat kehon
kaiken toiminnan perusta.

Löydämme nopeasti kehon pullonkaulat jotka syövät suorituskykyä.

Ne vaikuttavat mm. ryhtiin, jännitystiloihin, palautumiseen, liikuntasuorituksiin. Kun investoitte liikkuvuuksien mittaukseen ja kehittämiseen, sijoitatte ennaltaehkäisyyn, parempaan elämänlaatuun ja kasvavaan suorituskykyyn.

Olemme saaneet innostettua pieniin muutoksiin niin aktiivisia liikkujia kuin myös niitä, jotka eivät usein osallistu tyhy,- tiimi- ja virkistystoimintaan.

Kenelle?

Liikkuvuutta ja vetreyttä / Apua kipu- tai jännitystiloihin / Toimintakykyä ja energiaa

TE3 Liikkuvuusanalyysi on suunnattu niin istuvaa, kuin kuormittavaa työtä tekeville sekä arjen hyvinvoinnin ja aktiivisuuden parantamiseen.

 • Vähemmän kipua ja jännitystiloja
 • Nuorekkaampi keho
 • Uutta energiaa
 • Voimaa ja toimintakykyä

Perustuu maailman
laajimpaan mittausdataan

Patentoimallamme konseptilla on autettu jo tuhansia työntekijöitä läpi ikäluokkien. Olemme mitatun tiedon avulla löytäneet syy-seuraussuhteita suorituskyvyn kasvattamiseen ja jännitys- ja kiputilojen poistoon.

Ammattilaisten luomat, matalan kynnyksen harjoitteet

Mittaamamme datan avulla olemme löytäneet täydellisen kaavan kehittää toimintakykyä ja hyvinvointia arjessa. Omatoimiset, yksilölliset dynaamiset harjoitteet ovat testattuja, tehokkaita ja turvallisia ja soveltuvat kaikille lähtötasosta riippumatta.


Valmentajille / Urheilujoukkueille ja -seuroille / Nopeaa kehitystä hakeville

TE3 Suorituskyky on urheilijoille ja
valmennusjohdolle suunniteltu ratkaisu, joka auttaa analysoimaan ja kehittämään suorituskykyä ja saavuttamaan mitattavia tuloksia.

 • Laajenna liikeratoja
 • Kasvata räjähtävyyttä
 • Lisää voimantuottoa
 • Paranna kestävyyttä
 • Nopeuta palautumista
 • Ehkäise loukkaantumisia

Perustuu maailman
laajimpaan mittausdataan

Patentoimallamme TE3 Älykepillä ja digitaalisella tulosanalytiikalla on autettu jo tuhansia valmentajia ja urheilijoita. Näitä TE3 Liikkuvuusanalyysejä on takana jo yli 13 000 kpl yli 44 maassa joiden avulla olemme nousseet alan johtavaksi asiantuntijaksi.

Ammattilaisten luomat
lajikohtaiset
harjoitteluohjelmat

Analyysien ainutlaatuisella datalla ja henkilöstömme yli 20v kokemuksella olemme rakentaneet tehokkaita ja motivoivia valmennuskokonaisuuksia, jotka kehittävät lajikohtaisia ominaisuuksia. Ohjelmat sisältävät valmiita harjoitteita koko vuoden ajalle (48 viikon ohjelma) ja pääsyn online-materiaaleihin. Valmennuskonseptiemme tulokset uskallamme antaa
aina tyytyväisyys- ja tulostakuulla.

Tutustu harjoitusohjelmiin

Mitä asiakkaamme
sanovat?

Jo tuhannet valmentajat, urheilijat sekä työntekijät yli 40 eri maassa luottavat TE3-dataan perustuviin ratkaisuihin.

Suosituimmat tuoteemme urheilijoille

Liikepankki
TE3 Liikkuvuuspankki
Valmentajille ja fysioterapeuteille

Testattu ja kattava liikepaketti valmennettaviesi/asiakkaitesi kehon suorituskyvyn kasvattamiseksi.

Harjoitusohjelma
TE3 Suorituskyky, Sport
Urheilijoille ja harrastelijoille

Valmis 48 viikon harjoitusohjelmisto kehittämään urheilijoiden liikkuvuutta, tempoa ja taitoa.

Lisenssi
TE3 Suorituskyvyn mittaus
Valmentajille ja fysioterapeuteille

Lisensoitu kattava työkalupaketti valmennettaviesi tai asiakkaidesi kehon suorituskyvyn mittaamiseen, analysointiin, harjoittamiseen ja kehityksen seurantaan.

Me olemme alan
johtava asiantuntija

TE3 on Suomalainen terveysteknologia yritys, joka on mitannut ja analysoinut kehon liikeratoja ja niiden vaikutuksia hyvinvointiin ja suorituskykyyn jo yli 8v.

Perustajat Ari Laakkonen ja Jarkko Kortelainen lähtivät kehittämään konseptia joilla ihmisiä saataisiin uudella tavalla kiinnostumaan oman kehon tilasta ja motivoitumaan omatoimisiin harjoitteisiin ja pieniin arkipäivän muutoksiin.

Useiden vuosin kehitys- ja tutkimustyö on tuottanut kovia tuloksia ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita jotka ovat taas löytäneet kadoksissa olleen kipinän hyvinvoinnin saralla.

Asiakkaita ja yhteistyökumppaneita