Why

NOSTA SUORITUSKYKYÄSI URHEILUSSA JA ARJESSA.

Siirry Why-osioon »

How

SUORITUSKYKYÄ JA LIIKERATOJA VOIDAAN MITATA JA KEHITTÄÄ – YHDELLÄ METODILLA.

Siirry How-osioon »

What

AINUTLAATUISILLA TE3-TYÖKALUILLA NOSTAT OMAN, TYÖNTEKIJÖIDESI TAI VALMENNETTAVIESI SUORITUSKYVYN UUDELLE TASOLLE.

Siirry What-osioon »

NOSTA SUORITUSKYKYSI UUDELLE TASOLLE

HYVINVOINTIIN

  • kipu- ja jännitystilojen vähentämiseen
  • parempaan unen laatuun
  • energisempään arkeen

PAREMPAAN SUORITUSKYKYYN.

  • parempaan voimantuottoon
  • nopeampaan palautumiseen
  • loukkaantumisten ehkäisyyn

Lisäksi ammattilaiset voivat analysoida kehon liikkuvuuksia ja liikeratoja, jolla

  • Tehdään lähtökartoitus
  • Etsitään kehitettävät osa-alueet
  • Motivoidaan asiakasta harjoitteluun
  • Seurataan kehitystä.

Miten uskallamme väittää, että juuri liikkuvuus osana suorituskykyä ratkaisee niin monta ongelmaa?

Ensin pitää ymmärtää liikkuvuus oikein. Se on paljon enemmän kuin notkeus, jota harjoitellaan venyttelemällä. Notkeus on lihasten passiivista kykyä venyä, liikkuvuus puolestaan tarkoittaa kehon nivelten aktiivista liikealuetta, eli kehon helppoa liikettä koko nivelen luonnollisella liikealueella.

Hyvä liikkuvuus on kehon kaiken toiminnan perusta. Se vaikuttaa ryhtiin, jännitystiloihin, uneen, toipumiseen, työhyvinvointiin, liikuntasuorituksiin, jopa mielenterveyteen. Kun investoit liikkuvuuteen, sijoitat parempaan elämänlaatuun ja pysyvään suorituskykyyn.

Suorituskyky kuuluu kaikille ja sitä voi ylläpitää ja kehittää ihan jokainen. Me emme synny kankeina tai jäykisty vanhetessamme. Voimaharjoittelu tai toispuolinen urheilu ei syö liikkuvuuttamme. Myöskään sukupuolemme ei määritä kuinka liikkuvia olemme. Liikkuvuus on hallittavissa oleva ominaisuus taustasta, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Se on vain meistä itsestämme kiinni, kuinka liikkuvia tai kankeita keholtamme olemme.

Liikkuvuusharjoittelun hyödyt

VÄHENTÄÄ KIPU- JA JÄNNITYSTILOJA

Liikkuvuuden rajoitukset aiheuttavat meille usein ei-toivottua kipua ja jäykkyyttä. Syyt olkapäiden jäykkyyteen ja alaselän kipuihin löytyvät usein kehon puutteellisesta liikkuvuudesta.

PARANTAA SUORITUSKYKYÄ

Laajempi liikealue auttaa tuottamaan voimaa. Kehittämällä liikkuvuutta parannat suorituskykyäsi ilman tarvetta lisätä voimaa tai kestävyyttä.

NOPEUTTAA PALAUTUMISTA

Tasapainoinen ja rento keho palautuu nopeammin. Koska liikkuvuusharjoittelu on dynaamista, se laittaa nesteet kiertämään ja antaa keholle sen tarvitseman huolenpidon harjoitusten välissä.

EHKÄISEE LOUKKAANTUMISIA

Ihminen tarvitsee riittävän laajat liikeradat toimiakseen päivittäisissä aktiviteeteissa. Suppeammat liikeradat synnyttävät jännitystä, joka puolestaan aiheuttaa lihasten epätasapainoa ja lisää loukkaantumisriskiä.

KEHON SUORITUSKYKYÄ JA LIIKERATOJA VOIDAAN MITATA JA KEHITTÄÄ – YHDELLÄ METODILLA.

TE3-teknologialla voidaan mitata kehon kaikkien osien liikkuvuus jopa asteen tarkkuudella. Mittauksen ja sen perusteella tehtävän analyysin tuloksena laaditaan harjoituksia, jotka parantavat liikkuvuutta tehokkaasti. Harjoittelua ja sen tuomaa edistystä seurataan uusilla mittauksilla ja niiden pohjalta harjoituksia voidaan räätälöidä edelleen.

TE3 on kerännyt valtavasti dataa ihmiskehon liikkuvuudesta. Tätä dataa on tutkittu yhteistyössä maailman johtavien urheilu- ja kuntoutusammattilaisten kanssa. TE3-työkalut on kehitetty tämän datan ja tutkimusten pohjalta, ja niitä kehitetään edelleen sitä mukaa, kun uutta tietoa karttuu.

Emmekä me panttaa tietopääomaamme. Keräämästämme tiedosta hyötyvät kaikki, niin kouluttajat, valmentajat kuin yhteisöt ja yrityksetkin joka puolella maailmaa. Me kokoamme yhteen ja jaamme tarkimman tieteellisen tiedon sekä tehokkaimmat harjoitukset liikkuvuudesta ja liikkeestä.

AINUTLAATUISILLA TE3-TYÖKALUILLA NOSTAT OMAN, TYÖNTEKIJÖIDESI TAI VALMENNETTAVIESI SUORITUSKYVYN JA HYVINVOINNIN UUDELLE TASOLLE.

Kehon liikkuvuus on edellytys kaikelle toiminnallemme, se on yleisavain hyvinvointiin ja parempaan suorituskykyyn.

Niinpä olemme kehittäneet TE3-tuotteita sekä hyvinvoinnin että suorituskyvyn parantamiseen. Samaten olemme suunnitelleen menetelmät, joita voit käyttää aivan omin päin, ja toisaalta tuotekokonaisuuksia isommille yhteisöille, kuten työpaikoille ja urheiluseuroille.

Kehon liikkuvuuden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittäminen tuotteillamme käy helposti ja nopeasti. Tasoja on useita ja sinun tavoitteillesi löytyy varmasti sopiva. Esimerkiksi TE3-älykepillä mittaat kehon liikkuvuuden, joko oman tai valmennettavasi kehon. TE3-apilla analysoit liikkuvuuksia, ymmärrät niiden vahvuudet ja heikkoudet, sekä saat harjoitteet liikkuvuuden parantamiseksi. TE3-lisenssillä teet itsestäsi liikkuvuuden asiantuntijan, puolestapuhujan ja valmentajan, sekä tietenkin menestyvän yrittäjän. TE3-harjoitteilla voit kehittyä työpaikallasi tai kotona jopa ilman välineitä.