Fressi luottaa liikkeen laatuun!

Fressin liikunta- ja hyvinvointikeskukset ovat ottaneet ensimmäisten joukossa käyttöön TE3 Movement Quality -analyysin. Analyysin avulla Fressin yksilövalmentajat pystyvät objektiivisesti arvioimaan asiakkaan liikkeen laatua ja osoittamaan asiakkaalle kehitettävät kohteet selkeästi luettavin tuloksin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että asiakas saa valmentajan palautteen lisäksi myös visuaalisen raportin omasta lähtötilanteestaan liikkuvuuksien ja liikkeen hallinnan suhteen. Mittaukset ovat tutumpia esimerkiksi kehonkoostumuksen osalta ja nyt tämä onkin ensimmäinen kerta, kun vastaavaa pystytään mittaamaan myös liikehallinnan puolella.

”Analyysin avulla pääsemme mittaamaan asiakkaan lähtötilanteen, jolloin pystymme hyvin konkreettisesti hahmottamaan mitä kannattaa harjoitella ja miten harjoittelu valmentajan kanssa tulee auttamaan häntä. Tämä osaltaan tehostaa harjoittelun etenemistä, sillä voimme varmasti samaistua kaikki siihen, että on motivoivampaa harjoitella, kun ymmärrämme selkeästi mihin harjoittelulla tähdätään ja mihin asioihin sillä pyrimme vaikuttamaan, avaa Fressin Fysioterapian palvelupäällikkö Tiia Neuvonen”

“Keho toimii ketjuissa, hieman kuten marionettinukke, jota liikutellaan naruissa nukketeatterissa. On erittäin tärkeää, että narut ovat oikean mittaiset ja toimivat yhdessä. Tällöin marionetti toimii oikein ja liike on hallittua. Keho toimii samoin. Kun kehon liikkuvuudet ovat optimaalisia se mm. näkyy ryhdikkäänä ja symmetrisenä liikkeenä, jolloin jännitystiloja ei pääse liikkeen kompensaation vuoksi muodostumaan. Keho on rennompi ja palautuu nopeammin, mikä esimerkiksi vaikuttaa myös unen laatuun positiivisesti, jatkaa TE3 Oy:n Toimitusjohtaja Ari Laakkonen.”

TE3 Movement Quality -analyysin tarkoituksena onkin auttaa asiakasta ymmärtämään konkreettisesti missä tilassa kehon ketjut ovat. Kun tuloksen ymmärtää yksiselitteisesti, on huomattavasti helpompi alkaa keskittymään harjoitteluun ja oivaltaa miksi harjoitellaan ja mihin se tulee vaikuttamaan.  
 
TE3 Movement Quality -analyysin on kehittänyt suomalainen hyvinvointiteknologian yritys TE3 Oy. Analyysi sisältyy TE3 lisenssiin, joka on käytössä mm. huippu-urheilun valmennuksessa sekä liikuntaa ja hyvinvointia edistävissä kuntosaliketjuissa ja fysioterapiassa.

Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressin tarina alkaa jo vuodesta 1979. Kuluneen reilun 40 vuoden aikana Fressi on laajentunut ketjuna nykyiseen mittaansa, 39 virkeään toimipisteeseen ympäri Suomen. 15 täyden palvelun hyvinvointikeskuksen ja 24 Fressi24 -kuntosalin myötä Fressi on nykyään alan suurin kotimainen, valtakunnallisesti toimiva yritys.

Tutustu palveluun ja varaa oma aikasi https://www.fressi.fi/palvelut/te3-movement-quality-analyysi/

SHARE THIS: