Jippo-juniorit jatkavat TE3:n Suorituskyky konseptin käyttöä

Jippo-juniorit ja TE3 Oy jatkavat tiivistä yhteistyötä, joka linkittyy suoraan Jippo-junioreiden toimintaan tavoitteenaan lisätä liikunnallisuutta ja fyysisen harjoittelun laatua, unohtamatta yleistä terveydellistä näkökantaa. Jippo-juniorit ovat hyödyntäneet valmista TE3 suorituskyky konseptilla jo vuoden. Jippo, Jipon urheilijat ja vanhemmat ovat olleet tyytyväisiä harjoitusjakson tuloksiin, jonka seurauksena on solmittu uusi vuoden mittainen jatkosopimus. 

TE3 Oy:n kehittämä urheilijan suorituskyky konsepti perustuu yli 12 000 liikkuvuusanalyysin dataan ja sitä on testattu ja kehitetty jo yli 3 vuotta sekä Ruotsissa että Suomessa useiden seurojen ja ammattiurheilijoiden toimesta. Nyt TE3 on jatkanut kehitystyötään uuden datan sekä asiakaspalautteiden myötä versioon 2.0. 

Suorituskykyä kasvattava 2.0. kokonaisuus koostuu nyt viidestä eri osasta: liikkuvuusharjoitteet, taitoradat, nopeusradat sekä keskivartalon- ja omankehon voimaharjoitteet. Konsepti kehittää kaikkia yhdeksää urheilijalta vaadittua osa-aluetta ja sopii junioreille sekä ammattilaisille. Harjoitteita on runsaasti ja niillä saadaan rakennettua koko vuoden harjoitteet sekä joukkueelle että omatoimiharjoitteisiin.  

Jippo-junioreissa nauttii, kehittyy ja pelaa yli 500 lasta ja nuorta eri ikäkausijoukkueissa harrastefutiksessa ja perhefutiksessa. Ikäkausijoukkueita on yhdeksän, joista tuorein on 2015 – 2017 syntyneiden joukkue. Jippo-juniorit tukee vahvasti niin kilpailu- kuin harraste- ja matalan kynnyksen toimintaa ja seura onkin satsannut suuresti toimintansa kehittämiseen. Jippo-junioreissa valmentajien sekä oto-valmentajia määrä lähentelee 30 henkilöä, unohtamatta vanhempia valmennuksen tukena. 

TE3 suorituskyky konsepti antaa valmiin ratkaisun nykyajan haasteisiin. Liikkuvuusliikkeet ja taito- sekä nopeusradat ovat samanaikaisesti tehokkaita sekä hauskoja. Nuoret kokevat onnistumisen tunteita, joka lisää taas motivaatiota uuden oppimiseen. Liikkuvuuden lisääntyessä liikkuminen on helpompaa, kun kehon ”jarrut” ovat poissa. Tämä vaikuttaa positiivisesti urheilijan jaksamiseen koulussa, vapaa-ajalla sekä urheillessa. 

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä konseptiin ja päätös jatkosta oli meille hyvin helppo. Tuloksia on jo nyt ollut nähtävissä, etenkin pelaajien käytettävyyttä tarkasteltaessa. Pyrimme kehittämään itse vielä omaa toimintaamme konseptin arjen käytössä, jotta saamme konseptista varmasti kaiken irti. Lisäksi odotamme innolla mitä konseptin 2.0 lisäykset tuovat tullessaan.

Jippo-juniorit ry toiminnanjohtaja Mikko Hallikainen

TE3 Oy haluaa olla kehittämässä lasten ja nuorten liikuntaa ja urheilua. Harjoittelun tulee olla hauskaa, mutta samalla riittävän haasteellista ja kehittävää, jolloin nuorten liikkujien on helppo motivoitua myös fysiikkaharjoitteluun. Mahtava päästä seuraamaan Jippo-juniorit ry:n nuorten urheilijoiden kehittymistä myös tulevaisuudessa.

TE3 Oy:n co-founder Jarkko Kortelainen

Lisätietoja

Mikko Hallikainen 
Jippo-juniorit ry. toiminnanjohtaja 
mikko.hallikainen@jippo.fi 

Jarkko Kortelainen 
TE3 Oy, Founder 
jarkko.kortelainen@te3mobility.com 
+46706852432 


Samankaltaiset artikkelit