MYYNTIÄ KOSKEVAT YLEISET EHDOT (“MYYNTIEHDOT”)

Julkaisu ja voimaantulo 28.8.2017 alkaen.

Nämä Ehdot soveltuvat ostaessasi TE3- merkkisiä tuotteita  (“Tuote/Tuotteet”) www.te3balance.com osoitteessa olevasta verkkokaupasta (“Verkkokauppa”).

Nämä ehdot pätevät sinun ja TE3 Oy:n välillä. TE3 Oy on Suomalainen yritys, joka on  rekisteröity yritystunnukselle FI27652842

(yhdessä jäljempänä ”TE3”, ”me”, ”meille”, ”meidän” tai vastaava)

Ehtojen soveltaminen

Nämä Ehdot soveltuvat vain ostoihin Verkkokaupasta.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä Ehtoja milloin tahansa. Ilmoitamme muutettujen Ehtojen voimaantulopäivän yllä. Muutetut Ehdot soveltuvat tilauksiin, jotka on jätetty voimaantulopäivänä tai sen jälkeen.

TILAAMALLA TUOTTEITA HYVÄKSYT NÄMÄ EHDOT.

Tilaaminen

Ostaaksesi Tuotteita sinun tulee:

antaa nimesi ja osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, maksu- ja muut vaaditut tiedot;

olla vähintään 18-vuotias;

Jos luot Verkkokauppaan tilin, luot itsellesi samalla henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Säilytä nämä tunnukset suojattuna kaikissa tilanteissa, sillä olet henkilökohtaisesti vastuussa kaikista ostoista, jotka on tehty käyttämällä käyttäjätunnustasi ja salasanaasi.

Tilausten käsittely ja sopimuksen syntyminen

Tilauksesi on tarjous ostaa tilauksessasi luetellut Tuotteet näiden Ehtojen mukaisesti. Kaikki tilaukset edellyttävät erillistä hyväksyntäämme.

Mikäli hyväksymme tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen, joka sisältää mm. tilausnumerosi ja tilaamiesi Tuotteiden tiedot sekä Ehdot.

Sopimus syntyy, kun olet vastaanottanut tilausvahvistuksen.

Sinä vastaat antamiesi tietojen oikeellisuudesta.

Tilausvahvistusta koskeva sähköposti on kuittisi ostosta. Ole hyvä ja säilytä se huolella, sillä me emme arkistoi sopimustasi.

Hinnat, toimituskulut ja verot

Tuotteesta veloitettava hinta on tilaushetkellä voimassa oleva hinta, joka ilmoitetaan tilausvahvistuksessa.

Voimme muuttaa hintoja, milloin tahansa ilman eri ilmoitusta. Muutetut hinnat soveltuvat hinnanmuutoksen jälkeen tehtyihin tilauksiin.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja muut soveltuvat verot, mutta eivät sisällä toimitus- tai käsittelykuluja.

Toimitus- ja käsittelykulut sekä niihin liittyvät arvonlisäverot tai muut verot ilmoitetaan tilausvahvistuksessa.

Mikäli tiettyjä kuluja ei ole mahdollista kohtuudella laskea ennen sopimuksen tekemistä, sinulle ilmoitetaan, millä tavalla kokonaishinta lasketaan.

Toimitus

Toimitamme Tuotteitamme niille maantieteellisille alueille, joihin meillä on vaaditut sertifioinnit, viranomaisvaatimukset ja testaukset hyväksytty. Haemme aktiivisesti uusien alueiden hyväksyntöjä, mutta meistä johtumattomista syistä ne saattavat viivästyttää myynnin ja toimitusten aloittamista tietyillä alueilla. Mikäli olet ostanut tuotteen alueelta jonne emme voi vielä toimittaa Tuotetta, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse tilauksesi jälkeen perumalla sopimuksesi.

Emme toimita:

Postilokero-osoitteisiin,

Hotelleihin, majataloihin tai vierasmajoihin,

Rangaistuslaitoksiin,

Toimitustapa ja arvioitu toimitusaika vahvistetaan tilausvahvistuksessa.

Mikäli viivästytät lähetyksen toimittamista tai vastaanottamista sen jälkeen, kun olemme ilmoittaneet toimitusyrityksestä, tai mikäli olet antanut meille väärän toimitusosoitteen, jonka johdosta toimitus ei onnistu, palautuu lähetys meille. Lähetys palautuu, mikäli sitä ei ole noudettu 7 työpäivän kuluessa ensimmäisestä toimitusyrityksestä. Lähetyksen palautuessa yllä mainitusta syystä on meillä oikeus purkaa sopimus ja hyvittää sinulle maksamasi summa kohdan 8 mukaisesti.

Emme ole vastuussa viivästyksestä tai muusta suorituksen estymisestä, mikäli viivästys tai estyminen johtuu vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta olosuhteesta, jota meidän ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia emme myöskään kohtuudella olisi voineet välttää tai voittaa. Tällaisia olosuhteita ovat mm. sotatila, terrori-isku, kansalliset tai paikalliset hätätilat, kuljetusmahdollisuuksien tai energiansaannin estyminen, maanjäristykset tai muut luonnonkatastrofit.

Pyydämme sinua tarkastamaan toimituspakkauksen ja vastaanotetut Tuotteet 14 päivän kuluessa lähetyksen saapumisesta varmistuaksesi Tuotteiden kunnosta ja siitä, että Tuotteita on toimitettu tilattu määrä. Mikäli Tuotteita on vioittunut tai niitä puuttuu, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä jälleenmyyjääsi tai asiakaspalveluumme.

Tarkempia tietoja toimitusvaihtoehdoistamme saatte www.te3balance.com

Tuotteiden saatavuus

Emme takaa Tuotteiden saatavuutta Verkkokaupassa.

Ellemme ole jo hyväksyneet tilaustasi, varaamme oikeuden ilman vastuuta tai aiempaa ilmoitusta muuttaa, keskeyttää tai lakkauttaa minkä tahansa Tuotteen myynnin tai saatavuuden Verkkokaupassa.

Tuotetieto, Tuotteiden sopivuus aiottuun käyttöön

Ennen tilauksen tekemistä, varmistuthan, että Tuotteet sopivat aikomaasi käyttöön. Suosittelemme, että käytät Verkkokaupassa olevaa tuotetietoutta varmistuaksesi Tuotteen sopivuudesta käyttöösi. Mikäli Verkkokaupan sisältö poikkeaa tai on ristiriidassa jonkin muun internetsivuston tai muun tietolähteen kanssa, Verkkokaupassa ostohetkellä esitettyjä tietoja sovelletaan ensisijaisesti muihin tietoihin nähden.

Maksu

Maksu voidaan tehdä Verkkokaupassa mm. seuraavilla tavoilla:

Luottokortti (Visa / MasterCard) – PayPal – Tilisiirto – Laskutus/osamaksu

Maakohtaisesti maksutapojen valinnassa voi esiintyä poikkeuksia. Kaikista maksuista tehdään varmennus ja asiakaspalvelumme voi olla sinuun yhteydessä vahvistaaksesi tilauksesi tietoja, kuten varmentaakseen toimitusosoitteen tai vastaanottajaksi ilmoitetun henkilön oikeellisuuden.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Peruuttamisoikeus ja palautukset

Huomaathan, että käsittelemme ainoastaan peruutuksia ja palautuksia Tuotteista, jotka on ostettu Verkkokaupasta.

Peruutusoikeus: Mikäli olet ostanut Tuotteita yksityiseen käyttöön kuluttajana ja haluat käyttää kuluttajansuojalain mukaista peruuttamisoikeuttasi, sinun tulee ilmoittaa peruutuksesta 14 vuorokauden kuluessa Tuotteen tai viimeisen toimituserän vastaanottamisesta täyttämällä ja palauttamalla näiden Ehtojen liitteenä mainitut peruuttamislomakkeen tiedot asiakaspalveluumme kirjallisesti sähköpostitse www.te3balance.com tai https://te3balance.com/contact-us/

Sinun on pidettävä Tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes olet päättänyt pitää Tuotteen. Jos peruutat käyttöönoton jälkeen sopimuksen, vastaat Tuotteen arvon alentumisesta. Tuotetta ei katsota otetuksi käyttöön, jos olet käsitellyt Tuotetta vain siten kuin on ollut tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi.

Huom! Peruutusoikeus ei ole voimassa, mikäli sopimus koskee tuotetta, jota on muunneltu vaatimustesi mukaisesti tai henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

Palauttaaksesi Tuotteet, täytä näiden Ehtojen liitteenä olevan peruuttamislomake mallin tiedot ja lähetä ne sähköpostitse jälleenmyyjällesi tai asiakaspalveluumme.

Vastaanotettuamme peruutusilmoituksesi ja käsiteltyämme sen, lähetämme sinulle peruutuksesta vahvistuksen sähköpostitse.

Sinun tulee palauttaa Tuotteet ilman aiheetonta viivästystä ja viimeistään 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksesta. Sinä vastaat Tuotteiden välittömistä palautuskustannuksista.

Palautuslomake ja ohjeet

Palautusohje sisältyy lähetyspakkaukseen. Ohjeet löytyvät myös Verkkokaupasta.

Tulosta ja täytä palautuslomake ja laita se sisälle pakkaukseen palautettavien Tuotteiden kanssa.

Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan yhdessä kaikkien lisälaitteiden, käyttöohjeiden ja mahdollisten kylkiäisten kanssa, jotka sisältyivät pakkaukseen.

Mikäli Tuote on sisältynyt useita Tuotteita sisältävään pakkaukseen, kaikki tuotepakettiin sisältyvät Tuotteet pitää palauttaa samalla kertaa.

Käsittele Tuotteita huolellisesti ja palauta ne samassa kunnossa kuin ne olivat toimitushetkellä.

Pakkaa Tuotteet siten, etteivät ne vaurioidu kuljetuksen aikana ja varmista, että tilausnumerosi näkyy pakkauksen ulkopuolella. Lisää pakkauksen mukaan myös liitteessä 1 pyydetyt tiedot. Varmistaaksesi nopean ja varman palautuksen, pyydämme sinua noudattamaan annettuja palautusohjeita.

Palautamme saamamme maksun lukuun ottamatta niitä ylimääräisiä kustannuksia, jotka ovat aiheutuneet valitsemastasi muusta kuin tarjotusta edullisemmasta vakiotoimitustavasta viimeistään 14 vuorokauden kuluttua peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Meillä on oikeus pidättyä maksun palauttamisesta, kunnes olemme vastaanottaneet palautetut Tuotteet tai kunnes olet osoittanut lähettäneesi palautuksen.

Maksupalautus vahvistetaan sähköpostitse.

Maksupalautus tehdään sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilatessasi Tuotteet.

Mikäli,

  • palautat Tuotteita, joita et ole oikeutettu palauttamaan
  • palautat Tuotteita, jotka ovat vaurioituneet käytössäsi tai joita olet käyttänyt enemmän kuin olisi tarpeen niiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi
  • palautuksesta puuttuu Tuotteita
  • olet muutoin laiminlyönyt noudattaa huolellisuutta Tuotteiden käsittelyssä ja palautuksessa

pidätämme oikeuden sovellettavan lain sallimin tavoin hylätä palautuksen ja kieltäytyä maksupalautuksesta tai vähentää takaisin maksettavasta summasta määrän, joka vastaa Tuotteelle aiheutunutta vahinkoa.

Mikäli lähetyksen Tuotteet eivät vastaa tilaustasi, lähetyksestäsi puuttuu tilattuja Tuotteita tai lähetys on vahingoittunut kuljetuksessa, ota aina viipymättä yhteyttä jälleenmyyjääsi tai asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse.

Virhevastuu ja takuu

Vastaamme Tuotteiden virheellisyydestä kuluttajasuojalain 5 luvun mukaisesti.

Tuotteiden takuuehdot ovat nähtävissä ja ladattavissa internetsivuiltamme osiosta [Takuuehdot].

Huom! Tuotteelle annettu takaa ei rajoita kuluttajansuojalain mukaisia oikeuksiasi

Ilmoita Tuotteen virheellisyydestä asiakaspalveluumme viipymättä.

Henkilötiedot

Nämä Ehdot ja verkkosivuillamme olevat yksityisyydensuojaperiaatteet soveltuvat henkilötietojen käsittelyyn. Tuotteiden ostaminen Verkkokaupasta edellyttää, että hyväksyt nämä yksityisyydensuojaperiaatteet ja henkilötietojen käsittelyn näiden periaatteiden mukaisesti.

Käytämme kohtuudella käytettävissä olevia keinoja pitääksemme tilauksesi ja maksusi tiedot turvassa, mutta ellei kyse ole osaltamme huolimattomuudesta, emme ota vastuuta vahingosta, joka voi aiheutua ulkopuolisen päästyä luvatta käsiksi antamiisi tietoihin.

  • Vastuunrajoitukset

Tuotteiden myyntiin liittyvät velvoitteemme ja vastuumme määräytyvät soveltuvan lainsäädännön sallimissa rajoissa yksinomaan näiden Ehtojen mukaisesti, eikä meillä ole muita vastuita tai velvoitteita. Emme vastaa Tuotteen soveltuvuudesta erityisesti sinun käyttöösi.

Yleistä

Verkkokauppaa on sallittua käyttää ainoastaan laillisiin tarkoituksiin ja laillisella tavalla.

Mikäli jokin ehto katsottaisiin osittain tai kokonaan pätemättömäksi, laittomaksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, ehtoa sovelletaan siten kuin sovellettava laki sen sallii. Ehdon pätemättömyys, laittomuus tai täytäntöönpanokelvottomuus ei vaikuta muiden ehtojen soveltamiseen.

NÄMÄ EHDOT EIVÄT VAIKUTA TAI RAJOITA LAKISÄÄTEISIÄ OIKEUKSIASI, JOISTA EI VOIDA SOPIMUKSELLA POIKETA.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa Verkkokaupan tilauksia koskevissa kysymyksissä. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse info (at) te3balance.com tai https://te3balance.com/contact-us/

Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Näihin Ehtoihin, Verkkokauppaan ja tehtyihin kauppoihin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Voit saattaa kauppaa koskevan riidan, jota ei saada neuvotteluteitse ratkaistua, kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) käsiteltäväksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn sinun tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Lisäksi sinulla on oikeus saattaa riita-asia käräjäoikeuden ratkaistavaksi, joko myyjän kotipaikan tai oman asuinpaikkasi kotipaikan käräjäoikeuteen.

 

Liite I: Peruuttamislomakkeen malli

(Täytä ja palauta lomake vain, jos haluat peruuttaa sopimuksen. Palauttaessasi Tuotteen liitä nämä tiedot myös palautettavan Tuotteen mukana)

Lähetä tiedot info (at) te3balance.com tai https://te3balance.com/contact-us/

“Ilmoitan/Ilmoitamme, että haluan/haluamme peruuttaa tekemäni/tekemämme (*) sopimuksen, joka koskee seuraavan tuotteen/seuraavien tuotteiden toimittamista”:

–             Tuotteen/tuotteiden tilauspäivä__________ /

–             Tuotteen/tuotteiden vastaanottopäivä_____________

–             Tuote/tuotteiden nimet:________________

–             Palautuksen syy:________________

–             Kuluttajan nimi / kuluttajien nimet:___________________

–             Kuluttajan osoite / kuluttajien osoite:_______________________

–             Päiväys:________________