TE3 Hyvinvointi Älykepillä

Kenelle:

 • Niille, jotka tuntevat istumisen aiheuttamat ongelmat.
 • Istumatyöläiset, seisomatyöläiset, kaikenlaisista jumeista ja säryistä kärsivät.
 • HR päälliköt.

Mitä:

Työkalupaketti hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen parantamiseen kehon liikkuvuutta mittaamalla ja harjoittamalla. TE3-älykepillä mittaat kehosi liikkuvuuden, se myös opettaa yhdessä harjoitusvideoiden kanssa sinua tekemään harjoitteet oikein. Opit myös ymmärtämään liikkuvuuden merkityksen hyvinvoinnillesi.

Sisältö:

 • 6 teemaa (6 kk), joilla suurin merkitys hyvinvoinnin kannalta.
 • Tarkat liikkuvuusmittaukset, jotka tehdään TE3-älykepin avulla.
 • Harjoittelu kepin kanssa. Kepin värinäohjaus auttaa tekemään liikkeet oikein ja kepin näytöltä näet heti tulokset.
 • Videot, jotka opastavat tekemään liikkeet oikein.
 • Videot, jotka auttavat ymmärtämään, miten liikkuvuus vaikuttaa hyvinvointiin.
 • Kehittymisen seuranta kunkin teeman alusta loppuun saakka.
 • Kokonaisuuden seuranta, mitkä teemat tai niiden osat on jo suoritettu.
 • Sertifikaatti, kun harjoitusohjelma on suoritettu.

Tarkempi kuvaus

LIIKKUVA KEHO, HYVINVOIVA IHMINEN.

Istumme enemmän kuin koskaan ennen. Lisäksi huono työergonomia, liikunnan yksipuolisuus ja sohvalla pötköttely kuormittavat kehoa epätasaisesti. Tämä kaikki johtaa jännittyneeseen ja liikkuvuuksiltaan epäsymmetriseen kehoon, ja lopulta kiputiloihin. Kroonistunut kipu puolestaan heikentää unen laatua ja mielialaa. Hyvinvointi kärsii.

Staattisissa työasennoissa kehoon syntyy lihasjännityksiä, jotka alkavat rajoittaa liikeratoja. Jatkuessaan kuormitus synnyttää kipuja. Kivut puolestaan aiheuttavat alentunutta työtehoa ja poissaoloja. Pahimmillaan seurauksena on sairauskierre ja ennenaikainen eläkkeelle jääminen. Hyvin yleiset selkäkivut ovat esimerkki liikerajoitteiden synnyttämistä ongelmista.

Useissa yrityksissä lisääntyvä etätyö ja hybridityö tuo uusia haasteita koska kasvava osa työstä tehdään muualla kuin toimiston ergonomisesti kontrolloiduissa olosuhteissa. Nyt on aika tarttua toimeen ja välttää tulevat ongelmat oikein kohdistetulla TE3:n Tyhy-ratkaisulla, jota työntekijä käyttää sujuvasti myös kotonaan. Eikä se edes ole hankalaa. Jo alle 10 minuutin päivittäisellä harjoittelulla tuloksia alkaa syntyä parissa viikossa.

AINUTLAATUINEN TE3-METODI

TE3-älykepillä voit tehdä hyvinvointianalyysin täysin itse. Se kartoittaa kehon liikkuvuuden ja kehityskohteet. Analyysin pohjalta saat viikoittain vaihtuvat ja istumatyöläiselle suunnitellut treenivideot. Harjoitteiden tehon takaa se, että ne on luotu ja edelleen kehitetty yli 8 000 ammattilaisten tekemän liikkuvuusanalyysin tuloksen pohjalta.

10 MIN PÄIVÄSSÄ RIITTÄÄ

Tarvitset vain TE3-älykepin ja muutaman neliön tilan, jossa pääset vapaasti liikkumaan. Jo 10 minuutin oikein tehty päivittäinen harjoittelu lisää liikkuvuutta, kehittää tasapainoa ja parantaa motoriikkaa sekä ryhtiä.

SAAT PALAUTTEEN JA TEET OIKEIN

Älykepin yksinkertaiset värinäominaisuudet kertovat sinulle heti, teetkö harjoituksen oikein, ja sen näytöltä seuraat kuinka hyvin harjoitteet onnistuvat. Oman kehityksen seuraaminen on helppoa. Viikoittain vaihtuvat videot tarjoavat eri vaativuustason harjoitteita, eikä sillä ole merkitystä oletko tehnyt selkä- tai istumajumppaliikkeitä aiemmin. Harjoitteet sopivat kaikille ikään, kokoon ja liikuntahistoriaan katsomatta.

TULOKSIA JO KAHDESSA VIIKOSSA

Monipuoliset harjoitteet tarjoavat sopivassa suhteessa haasteita ja onnistumisen tunteita. Näin kehityt nopeasti, voit paremmin ja treenaaminen tuntuu entistä mielekkäämmältä. Älykepin avulla on helppoa tehdä oikeita liikkeitä tavoitteellisesti ja saavutat näkyviä tuloksia jo kahdessa viikossa. Hyvinvointia ja terveyttä edistävät vaikutukset ovat siis nopeita esimerkiksi painonhallintaan verrattuna.

Hinta

59 € (alv 0) / kk / henkilö

Yli 30 ihmisen ryhmille kysy tarjous.


Tutustu tarvittaessa myös TE3 Hyvinvointi Kevyt -pakettiin, jossa seuranta suoritetaan manuaalisesti kameraa ja mittanauhaa käyttämällä.