TE3 Suorituskyky, Sport

Kenelle:

  • Niille, jotka etsivät uusia työkaluja suorituskyvyn ja taitojen kehittämiseen sekä haluavat välttää loukkaantumisia
  • Yksilöille
  • Seuroille
  • Urheilujoukkueille

MITÄ:

Varta vasten urheilijoille suunniteltu harjoituskokonaisuus suorituskyvyn parantamiseen kehon liikkuvuutta lisäämällä. Soveltuu sekä yksittäisille urheilijoille että suurtenkin seurojen kaikkien joukkueiden käyttöön.

PERUSTUU:

TE3 Oy on tutkinut viiden vuoden ajan menestyksekkäästi suorituskykyä. Aikaisessa vaiheessa huomasimme lyhentyneiden liikeratojen negatiivisen vaikutuksen suorituskykyyn. Lyhentynyt liikerata esimerkiksi hidastaa juoksua, madaltaa hyppyä, vaikeuttaa käännöksiä ja voi lisätä loukkaantumisriskiä.

Yli 9000 suorituskyky analyysin avulla olemme löytäneet täydellisen kaavan kehittää suorituskykyä eri urheilulajeissa. Nyt haluamme jakaa opit sinun käyttöösi, jotta voisit vapauttaa täydellisen potentiaalisia ja maksimoida suorituskykysi.

Sisältö:

  • Tarkkaan suunniteltu harjoituskokonaisuuksia, jotka kehittävät lajikohtaisia ominaisuuksia
  • Valmiita harjoitteita koko vuoden ajalle (48 viikon ohjelma)
  • Pääsy online-materiaaleihin yksilöille, seuroille ja urheilujoukkueille

Tarkempi kuvaus:

Kun haluat parantaa suorituskykyä, TE3 antaa sinulle työkalut, joilla voit kehittää yksilöitä tai joukkueita seuraavalle tasolle. Liikkeet ja harjoitusohjelmat ovat tarkoin testattuja ja todennettuja ammattiurheilijoilla sekä junioreilla 10 ikävuodesta ylöspäin.

TE3 tarjoaa yksilöille, joukkueille ja seuroille valmiita harjoitusohjelmia, jotka muodostuvat fyysisiä taitoja* kehittävistä kokonaisuuksista. Harjoitusohjelmia voi suorittaa muun treenin ohessa tai omatoimisina harjoitteina. Harjoittelun voi aloittaa ilman suurempia valmisteluja ja kaikki harjoitteet voi suorittaa muutamien yksinkertaisten välineiden avulla.

TE3 Suorituskyky -konsepti takaa tulokset. Kehityksen mukaan suunnitellut harjoitteet motivoivat harrastajia ja urheilijoita uudella tavalla. Video-opastukset liikkeisiin ja harjoitusohjelmiin löytyvät TE3-valmennusportaalista, jonne kirjaudutaan verkkosivujemme kautta. Samasta paikasta valmentaja pystyy jakamaan harjoitteita ja muuta tietoa valmennettaville sekä seuraamaan heidän aktiivisuuttaan portaalissa.

LAJIT / JOUKKUE

JALKAPALLO: Lue lisää

JÄÄKIEKKO: Lue lisää

KORIPALLO: Lue lisää

SALIBANDY: Lue lisää

GOLF: Lue lisää

PADEL: Lue lisää

TENNIS: Lue lisää

KÄSIPALLO: Lue lisää

MUU LAJI: Lue lisää

LAJIT / YKSILÖ

JALKAPALLO: Lue lisää

JÄÄKIEKKO: Lue lisää

KORIPALLO: Lue lisää

SALIBANDY: Lue lisää

GOLF: Lue lisää

PADEL: Lue lisää

TENNIS: Lue lisää

KÄSIPALLO: Lue lisää

MUU LAJI:

Hinta:

Yksilö 199€ (alv. 0) / vuosi

Joukkue 499€ (alv. 0) / vuosi

Sisältää: Sisäänkirjautumisen valmentajille ja koko joukkueelle (max. 1+20 jäsentä).

Mikäli seurassanne on enemmän kuin 3 joukkuetta, pyydä tarjousta koko seuralle tästä.