TE3 Älykeppi

Ainutlaatuinen, suomalaisten kehittämä ja Suomessa tuotettava TE3 älykeppi.

KENELLE:

  • Valmentajille
  • Fysioterapeuteille
  • Urheilijoille
  • Kelle vain treenaamiseen ja sen yhdeksi työkaluksi

399,00 (0% alv)

TARKEMPI KUVAUS:

TE3 Mobility training stick on suomalainen innovaatio ja modernisaatio perinteisestä jumppakepistä. Älykeppiä voidaan käyttää kehon liikkuvuuksien mittaamiseen jopa 1 asteen tarkkuudella. Haluaisitko tietää tarkasti esimerkiksi selkärangan kiertoliikkeet ja kallistukset puolelta toiselle tai minkälaisella tasapainolla kykenet tekemään perusliikkeen kuten askelkyykyn.

Älykeppiä voi myös hyvin hyödyntää harjoittelemisessa ja sen avulla saada parempia liikeratoja itsellesi tai valmennettavillesi.

PERUSTUU:

TE3 Oy on tutkinut viiden vuoden ajan menestyksekkäästi suorituskykyä. Aikaisessa vaiheessa huomasimme lyhentyneiden liikeratojen negatiivisen vaikutuksen suorituskykyyn. Lyhentynyt liikerata esimerkiksi hidastaa juoksua, madaltaa hyppyä, vaikeuttaa käännöksiä ja voi lisätä loukkaantumisriskiä.

Yli 9000 suorituskyky analyysin avulla olemme löytäneet täydellisen kaavan kehittää suorituskykyä eri urheilulajeissa. Nyt haluamme jakaa opit sinun käyttöösi, jotta voisit vapauttaa täydellisen potentiaalisia ja maksimoida suorituskykysi.

 

TE3 Älykeppi

Hinta sisältää suomalaisella tutkimuksella ja suunnittelulla luodun ainutlaatuisen Älykepin ja sen ominaisuudet:

  • Värinäominaisuudet
  • Nopeat yksittäiset mittaukset

 

Hinta:

399 € / älykeppi (alv 0)

Mikäli yrityksessänne on enemmän kuin 10 ostajaa pyydä tarjous info@te3mobility.com.

Ajankohtaista

TE3 Viikko-webinaari

Koripallo – Tärkeimmät liikeradat koripalloilijalla ja niiden vaikutus suorituskykyyn

8.5. klo. 19.00-19.45

Järjestämme viikottain maksuttoman webinaarin suorituskyvyn parantamisesta kiinnostuneille. Jarkko Kortelainen, TE3 Oy – CO-founder tulee luennoimaan eri suorituskyvyn konsepteistamme kuntosalista – jalkapalloon ja kaikkea siltä väliltä.