TE3 Suorituskyky, arki

Vuodeksi valmis työkalupaketti hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen parantamiseen kehon suorituskykyä mittaamalla ja harjoittamalla. Harjoitusvideoiden avulla teet liikkeet oikein ja saavutat nopeasti tuloksia. Opit myös ymmärtämään kehon liikeratojen merkityksen hyvinvoinnillesi.

119,00 (0% alv) / vuosi

Tarkempi kuvaus

LIIKKUVA KEHO, HYVINVOIVA IHMINEN

Istumme enemmän kuin koskaan ennen. Lisäksi huono työergonomia, liikunnan yksipuolisuus ja sohvalla pötköttely kuormittavat kehoa epätasaisesti. Tämä kaikki johtaa jännittyneeseen ja liikeradoiltaan epäsymmetriseen kehoon, ja lopulta kiputiloihin. Kroonistunut kipu puolestaan heikentää unen laatua ja mielialaa. Hyvinvointi kärsii.

Staattisissa työasennoissa kehoon syntyy lihasjännityksiä, jotka alkavat rajoittaa liikeratoja. Jatkuessaan kuormitus synnyttää kipuja. Kivut puolestaan aiheuttavat alentunutta työtehoa ja poissaoloja. Pahimmillaan seurauksena on

sairauskierre ja ennenaikainen eläkkeelle jääminen. Hyvin yleiset selkäkivut ovat esimerkki liikerajoitteiden synnyttämistä ongelmista.

Useissa yrityksissä lisääntyvä etätyö ja hybridityö tuo uusia haasteita koska kasvava osa työstä tehdään muualla kuin toimiston ergonomisesti kontrolloiduissa olosuhteissa. Nyt on aika tarttua toimeen ja välttää tulevat ongelmat oikein kohdistetulla TE3:n Tyhy-ratkaisulla, jota työntekijä käyttää sujuvasti myös kotonaan. Eikä se edes ole hankalaa. Jo alle 10 minuutin päivittäisellä harjoittelulla tuloksia alkaa syntyä parissa viikossa.

PERUSTUU

TE3 Oy on tutkinut viiden vuoden ajan menestyksekkäästi arjen suorituskykyä. Aikaisessa vaiheessa huomasimme lyhentyneiden liikeratojen negatiivisen vaikutuksen suorituskykyyn. Lyhentynyt liikerata esimerkiksi estää käsien noston ylös, lyhentää askelta, estää kyykkyyn pääsyn, vaikeuttaa käännöksiä ja lisää jännitys sekä kiputiloja.

Lyhyt liikerata estää liikkeen suorittamisen. Arkiset askareet kuten sukkien jalkaan laitto, pään kääntyminen tai lattialta esineen nostaminen voi muuttua haastavaksi.

Yli 10 000 Liikkuvuustestin avulla olemme löytäneet täydellisen kaavan kehittää suorituskykyä arjessa. Nyt haluamme jakaa opit sinun käyttöösi, jotta voisit vapauttaa täydellisen potentiaalisia ja maksimoida suorituskykysi.

7,5 MIN PÄIVÄSSÄ RIITTÄÄ

Tarvitset vain muutaman neliön tilan, jossa pääset vapaasti liikkumaan. Jo 7,5 minuutin oikein tehty päivittäinen harjoittelu lisää liikeratoja sekä voimaa, kehittää tasapainoa ja parantaa ryhtiä.

TULOKSIA JO KAHDESSA VIIKOSSA

Monipuoliset harjoitteet tarjoavat sopivassa suhteessa haasteita ja onnistumisen tunteita. Näin kehityt nopeasti, voit paremmin ja treenaaminen tuntuu entistä mielekkäämmältä. Tarkkojen ohjeiden avulla on helppoa tehdä oikeita liikkeitä tavoitteellisesti ja saavutat näkyviä tuloksia jo kahdessa viikossa. Hyvinvointia ja terveyttä edistävät vaikutukset ovat siis nopeita esimerkiksi painonhallintaan verrattuna.

SISÄLTÖ:

  • 6 teemaa (12 kk ohjelma), joilla suurin merkitys hyvinvoinnin kannalta.
  • Liikeratamittaukset kännykän kameran ja mittanauhan avulla.
  • Päivittäinen 7,5 minuutin harjoitusohjelma.
  • Videot, jotka opastavat tekemään liikkeet oikein.
  • Videot, jotka auttavat ymmärtämään, miten liikeradat vaikuttaa hyvinvointiin.
  • Kehittymisen seuranta kunkin teeman alusta loppuun saakka.
  • Kokonaisuuden seuranta, mitkä teemat tai niiden osat on jo suoritettu.
  • Sertifikaatti, kun harjoitusohjelma on suoritettu

HINTA

119,90 € (alv 0) / vuosi / henkilö

Yli 30 ihmisen ryhmille kysy tarjous.


Ajankohtaista

TE3 Viikko-webinaari

Koripallo – Tärkeimmät liikeradat koripalloilijalla ja niiden vaikutus suorituskykyyn

8.5. klo. 19.00-19.45

Järjestämme viikottain maksuttoman webinaarin suorituskyvyn parantamisesta kiinnostuneille. Jarkko Kortelainen, TE3 Oy – CO-founder tulee luennoimaan eri suorituskyvyn konsepteistamme kuntosalista – jalkapalloon ja kaikkea siltä väliltä.