TE3 JALKAPALLOJOUKKUEEN SUORITUSKYKY

399,00 (24% alv)


Kenelle: Seurat, Joukkueet ja Valmentajat


Mitä: Haluatko lisätä joukkueesi nopeutta, laukaisu voimaa, ketteryyttä sekä välttää loukkaantumisia?

Tämä kokonaisuus on teitä varten.


Sisältö:

· Tarkkaan suunniteltu harjoituskokonaisuus, joka kehittää nopeutta, laukaisu voimaa, ketteryyttä, tehoa, tarkkuutta, koordinaatiota, liikkuvuutta, tasapainoa ja kestävyyttä

· Valmiita harjoitteita koko vuoden ajalle (48 viikon ohjelma)

· Pääsy online-materiaaleihin (max. 20 pelaajaa + 2 valmentajaa joukkue)


Kuvaus


Kun haluat parantaa valmennettaviesi ja ohjattaviesi suorituskykyä, TE3 antaa sinulle työkalut, joilla voit kehittää jalkapalloilijasi seuraavalle tasolle. Liikkeet ja harjoitusohjelmat ovat tarkoin testattuja ja todennettuja ammattiurheilijoilla sekä junioreilla 10 ikävuodesta ylöspäin. (kts. referenssejä)
TE3 tarjoaa joukkueille ja seuroille valmiita harjoitusohjelmia, jotka muodostuvat fyysisiä taitoja* kehittävistä kokonaisuuksista. Harjoitusohjelmia voi suorittaa muun treenin ohessa tai omatoimisina kotiläksynä. Valmentaja voi jakaa harjoitteita kokonaisina ohjelmina tai yksittäisinä harjoitteina. Harjoittelun voi aloittaa ilman suurempia valmisteluja ja harjoitteet voi suorittaa muutamien yksinkertaisten välineiden avulla.
TE3 Suorituskyky -konsepti vähentää merkittävästi valmentajien painetta suunnitella fyysistä harjoittelua. Kehityksen mukaan suunnitellut harjoitteet motivoivat valmennettavia uudella tavalla. Video-opastukset liikkeisiin ja harjoitusohjelmiin löytyvät TE3-valmennusportaalista, jonne kirjaudutaan verkkosivujemme kautta. Samasta paikasta valmentaja pystyy jakamaan harjoitteita ja muuta tietoa valmennettaville sekä seuraamaan heidän aktiivisuuttaan portaalissa.
Harjoituskokonaisuus:  
  • 48 viikkoa
  • 60 nopeusrataa
  • 60 taitorataa
  • 120 liikeratoja ja voimaa harjoittavaa liikettä

Harjoitusjakso:  
  • 4 viikkoa
  • 5 nopeusrataa
  • 5 taitorataa
  • 10 liikeratoja ja voimaa harjoittavaa liikettä
  • Harjoitusjaksot haastavat urheilijoita, harrastajia ja nuoria liikkujia tasoittain.

Hinta 399 € (alv. 0) / vuosi.
*Kehon fyysisiä taitoja ovat: voima, teho, tarkkuus, koordinaatio, liikkuvuus, tasapaino, kestävyys, nopeus ja ketteryys. Kaikki nämä ominaisuudet löytyvät harjoitusohjelmasta.