TE3 SPORT SUORITUSKYKYKLINIKKA

Tämä koulutus on tarkoitettu valmentajille, fysioterapeutille ja liikunta-alan ammattilaisille, jotka haluavat nostaa omaa ammattitaitoaan ja motivoida asiakkaita mittaamalla kehon suorituskyvyn lähtötilanne ja kehittyminen TE3 älykepin ja sovelluksen avulla.

KOULUTUSPÄIVÄMÄÄRÄT KEVÄT 2022: TORSTAI 17.3. / 14.4. / 12.5. / klo 16-19 / @Helsinki

55,64 (0% alv)

TE3 Oy on Suomalainen yritys, joka on tutkinut kehon suorituskykyä yli 5v ja huomasi aikaisessa vaiheessa liikeratojen suurena merkityksenä kehon suorituskykyyn.

Urheilijan suorituskyvyn kehittäminen kokonaisvaltaisesti on kehittymisen kannalta erittäin tärkeää. Fyysisen suorituskyvyn kehittyminen on fyysisten suorituskykyominaisuuksien –  voima, kestävyys, liikkuvuus ja taidot – kehittymistä. Koulutuksessa käydään läpi näiden ominaisuuksien kehittämiseen liittyviä asioita, liikkeenhallinnan ja liikkeenlaadun perusteita sekä systemaattisen harjoittelun periaatetta.

Kohderyhmä: Valmentajaklinikka sopii kaikille valmentajille, ohjaajille sekä liikunnan opettajille, yms. lajista riippumatta.


KLINIKAN SISÄLTÖ (YKSI KOULUTUSPÄIVÄ 3h):

1,5 teoriaa ja 1,5 käytäntöä.
– Teoria: Mistä osa-alueista suorituskyky koostuu ja miten sitä kehitetään. Systemaattisen harjoittelun toteuttaminen.
– Käytäntö: Suorituskyvyn kehittäminen käytännössä.
Koulutuksen sisältö pohjautuu TE3 kehittämän suorituskyvyn kehittämisen konseptiin.

Tuotteen ostamisen jälkeen, olemme vielä yhteydessä teihin, mihin tulevan kauden tuotteen koulutusryhmistä ilmoittaudutte.

KOULUTUSPÄIVÄMÄÄRÄT KEVÄT 2022: TORSTAI  17.3. / 14.4. / 12.5. / klo 16-19 / @Helsinki

Ajankohtaista