TE3 Tyhypäivä

TE3 TYHYPÄIVÄSSÄ pääsette helposti tutustumaan nopeaan 3 liikkeen liikkuvuustestiin, luentoon sekä TE3 liikuntahetkeen. Saatte yhteisen kivan päivän lisäksi maistiaisen siitä, mistä kehomme jarrut johtuvat ja miten pystymme korjaamaan niitä itsenäisesti.

TYHYPÄIVÄ SISÄLTÖ - esimerkki:

  • Luento - liikeratojen tärkeys osana työhyvinvointia ja arkea 45min
  • TE3 liikuntahetki 45min
  • TE3 3 liikkeen testausasema - max 24hlö

399,00 (0% alv)

TARKEMPI KUVAUS:

Sykemittaus, stressimittaus, kehonkoostumusmittaus… mutta oletteko mitanneet tärkeimmän eli tuki- ja liikuntaelinten liikeradat digitaalisesti?

Opi kehostasi lisää uudella ja innostavalla tavalla!

Kehon pitäisi pystyä tuottamaan helposti liikettä ääriasennosta toiseen ilman apua tai lihasjännitystä, mutta näin ei aina ole. Saatko esimerkiksi nostettua kätesi suoraan ylös ilman, että selkä menee notkolle tai pääsetkö kyykkyyn ilman, että kantapäät irtoavat lattiasta?

SISÄLTÖ

Kerromme tykyaamun aikana innostavasti ja uudella tavalla mistä nämä kehomme jarrut johtuvat ja testaamme kiinnostusta herättävällä tavalla osallistujien tärkeimmät osa-alueet kuten nilkat, hartiat ja takareidet. Lopuksi kokeilemme miten sitä kehoa pitäisi herätellä jotta nuo jarrut alkaisivat muuttua kaasuksi!

Hinta:

alkaen 19 €/hlö (alv 0),

Kysy lisää niin räätälöidään ryhmällenne sopiva paketti ja pääsette uudella tavalla käsiksi oman kehon tilaan ja saatte hauskan sekä innostavan tavan tutkia ryhmänne kehonkieltä! Pyydä tarjous info@te3mobility.com.

Ajankohtaista