Tuotteet ja palvelut

Mittaa, kehitä ja nosta suorituskykysi seuraavalle tasolle

TE3 Oy on suomalainen terveysteknologia yritys, joka on tutkinut kehon liikeratoja ja niiden vaikutuksia arkeen sekä urheiluun jo yli 6 vuoden ajan. Menetelmä perustuu kehon liikkuvuuden optimointiin älyteknologian ja huippuluokan harjoitusohjelmien avulla.

Patentoidulla TE3 Älykepillä on mitattu ammattilaisten toimesta jo tuhansia ihmisiä huippu-urheilijoista työntekijöihin ja nuorista ikääntyneisiin. Näitä digitaalisia TE3 Liikkuvuusanalyysejä on takana jo yli 13 000 kpl 44 maassa, joiden avulla TE3 on noussut alan johtavaksi asiantuntijaksi.

Mittaustuloksien ainutlaatuisella datalla ja yli 20 vuoden kokemuksella on pystytty rakentamaan tehokkaita ja motivoivia valmennuskokonaisuuksia, joiden tulokset analyysillä voidaan aina todentaa takuulla.

Urheiluun

TE3 Mobility on erikoistunut suunnittelemaan ja toteuttamaan tuloksellista ja motivoivaa fysiikkavalmennusta seuroille, joukkueille ja yksilöille suorituskyvyn optimointiin.

Hyvinvointiin

Sykemittaus, stressimittaus, kehonkoostumusmittaus… mutta oletko jo mitannut tärkeimmän eli tuki- ja liikuntaelinten liikeradat digitaalisesti?

TE3 Mobility on uudenlainen, tehokas ja motivoiva tapa kehon toimintakyvyn mittaukseen ja kehittämiseen.

Tuotteet ammattilaiselle esim. valmentajalle tai fysioterapeutille